Noticies

CEIP del Papiol

“1 conte per 1 projecte social”

“1 conte x 1 projecte social” La primer campanya de finançament col·lectiu del municipi. Impliquem-nos?

Per aquells que no els coneixeu, son una entitat del municipi que organitzen el suport escolar que fan a les tardes a l’escola Pau Vila per tots els alumnes de primària i secundària del poble i ofereixem atenció psicològica, logopèdia i reeducacions per aquelles famílies que ho necessiten. El seu objectiu és treballar per i amb les famílies, per facilitar-los el camí com a pares i ajudar al desenvolupament dels més petits de la casa.

Si voleu saber més de ells els podeu buscar a Facebook o entrar a: http://blocs.xarxanet.org/impliquemnos/lentitat/

1 conte x 1 projecte social?

És una iniciativa que estan fent des de l’entitat, una original i diferent forma d’aconseguir finançament i de què els nens i nenes adquireixin nous aprenentatges.

Els nens i nenes de primària que venen a suport escolar porten un temps treballant en un conte infantil que estan fent ells al complert (historia, dibuixos i lletra). Està pensat per l’etapa en què els nens i nenes estan aprenent a llegir amb lletra lligada.

L’objectiu de l’activitat és transmetre’ls la cultura de l’esforç, de treball en equip, de l’autosuperació, etc i  però també que aquest conte pugui imprimir-se i posar-se a la venta.

Els diners que s’obtingui de la venta del conte es dedicaran a una causa social: oferir gratuïtament serveis de psicologia, logopèdia, reeducació i suport escolar a famílies amb pocs recursos.

Què necessiten?

Per poder imprimir el conte necessiten 1200 euros i per aconseguir-los han iniciat una campanya de finançament col·lectiu a través d’una plataforma que es diu Tot Suma. A través d’aquesta web es recolliran les donacions que tindran una recompensa, per exemple una còpia del conte, l’informe mensual del projecte (import gastat, infants atesos, etc,) l’agraïment a la pàgina web de l’entitat, etc.

El procés per fer la donació és molt senzill i no es cobrarà l’import fins que no s’assoleixi l’objectiu. Si passats 44 dies no se arriba a l’objectiu no li donaran els diners i no se li cobraran als donants.

Al següent link podeu saber més del projecte: http://www.totsuma.cat/projecte/1150/1-conte-x-1-projecte-social