Noticies

CEIP del Papiol

Posa’t la gorra

L’Associació Suport als Infants de Molins de Rei, formada per un grup de persones de Molins de Rei que des de l’any 2007 organitza la festa infantil Posa’t la gorra, activitat solidaria de suport a l'Associació de nens amb càncer AFANOC (http://www.afanoc.org/), ens ha demanat col·laboració.

Aquesta entitat organitza activitats amb el propòsit de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat catalana l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i també amb l’objectiu de recollir diners per un dels projectes emblemàtics de l’entitat La Casa dels Xuclis http://www.lacasadelsxuklis.org/ i per a fer possible la seva continuïtat.

L’objectiu per al curs 2015-2016 és aconseguir els recursos econòmics necessaris per a la remodelació de la sala de jocs i la planta d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’ Hebron de Barcelona.

Des de l’escola us animem a participar en aquest projecte adquirint una Gorra Solidària, que té un cost de 7 €, que a banda de col·laborar en aquesta iniciativa us permetrà accedir gratuïtament a la Festa Posa’t la Gorra de Molins de Rei que tindrà lloc el proper diumenge 29 de novembre de 2015, de 10 a 14 h, al pati de l’Escola el Palau i a la de Barcelona, que tindrà lloc el dia 12 de desembre al Zoo de Barcelona.

Si voleu col·laborar en la iniciativa cal que porteu 7€ (import exacte) a la tutora del seu fill/a. Teniu temps fins el proper divendres 13 de novembre. A partir del 23 de novembre se us entregarà la gorra solidària.