Noticies

CEIP del Papiol

CONSELLS PER A UNA SETMANA SANTA FAMILIAR PERFECTA

 

 

Encara no sabeu que fareu per Setmana Santa? Al Petit Explorador et donem alguns consells per a una setmana santa familiar perfecta. Si esteu pensant viatjar aquesta Setmana Santa amb els nens et recomanem alguns pasos a seguir perquè totes les vacances vagin molt bé!

5 Consells facilíssims per gaudir d’una setmana santa familiar perfecta:

 

 1. Comença a planificar amb temps
  És important que t’organitzis i planifiquis amb temps amb els nens és difícil improvisar. Per això pensa bé l’elecció de l’hotel, la zona a la vas, les activitats que hi ha allí per als nens i els adults… Amb l’agenda d’activitats del Petit Explorador podràs trobar fàcilment les millors opcions per sortir amb els nens aquesta Setmana Santa a Catalunya!
  Un consell si pots fes-los participar en les eleccions, així els farà més il·lusió el viatge!
 2. Estalviar una mica
  Mira les ofertes d’hotels per internet i compara preus. Al Petit Explorador sempre tenim descomptes en els allotjaments. Consulta tota l’oferta d’allotjaments amb descomptes a la web 
  Un consell: reserva un hotel amb programa d’activitats per a nens i estalvia en visites i entrades!
 3. Preparar la maleta
  Un consell: per no oblidar res fes una llista uns dies abans i a mesura que te’n recordis de més coses les pots anar apuntant. Però vigila! Intenta evitar els “per si de cas”. Sinó terminaràs amb 5 maletes plenes i sense espai en el cotxe. No et vas a l’altra punta del món, si oblides alguna cosa o hi ha un imprevist sempre pots anar a comprar-ho.
  T’ajudem a començar la teva llista:
  Aquests són alguns bàsics que no poden faltar en tot equipatge infantil:
  – Xumets.
  – Joguina preferida de cada nen.
  – Neceser bebè: pinta, raspall, colònia, crema hidratant, crema protectora per al sol, bolquers, tovalloletes humides, borses plàstiques
  – Farmaciola: amb medicaments, tiretes, termòmetre, tisores, gases, cotó i esparadrap.
  – Targeta de la Seguretat i la cartilla de vacunació del bebè.
  – Roba. (Un consell, posa mudes de recanvi els nens sempre es taquen)
  – Pitets
  Un consell: Reserva un hotel equipat per nadons i no hauràs de carregar amb el bressol, la banyera, etc.
 4. Intenta seguir les rutines dels nens
  De vegades el canvi als nens els produeix alteracions. No és el seu llit, no coneixen el lloc, el menjar és diferent. Per això és necessari que se sentin còmodes, seguir els horaris de sempre, explica’ls un conte abans d’anar a dormir, etc.
 5. Acabeu el dia gaudint d’un moment en família 
  Una idea: portar una llibreta/diari de viatge, colors i cola. Al final del dia feu un dibuix sobre el que heu fet, escriviu una cosa que us hagi fet gràcia, enganxeu l’entrada d’algun lloc on hageu anat o una flor bonica que us hageu trobat, etc. D’aquí a uns anys us agradarà tenir aquest record

 

Si voleu que el Petit Explorador us ajudi a buscar una escapada rural amb cases rurals barates o hotels rurals, qualsevol allotjament amb ofertes i el vostre destí familiar ideal, només heu de contactar amb nosaltres! Escriviu-nos un e.mail dient els dies, quants adults i quants nens sou i la zona que més us agradaria anar a : info@petitexplorador.com