Menjador

TENO és qui gestiona el servei de menjador del curs 2022/23. Teno és una empresa catalana especialitzada tant en temes d’alimentació escolar com en l’educació en el lleure, amb un marcat compromís social i mediambiental.


El temps de menjador està distribuït en tres blocs diferenciats:

 • El temps destinat als hàbits i l’alimentació: es treballen objectius alimentaris, higiènics i d'actituds a l'hora de menjar procurant un ambient tranquil, ordenat i relaxat.

 • El temps de lleure: on es realitzen activitats dirigides per un educador/a que persegueixen objectius determinats.

 • El temps lliure: temps d'esbarjo on l'alumnat decideix l'activitat que vol realitzar, amb el suport i la dinamització dels monitors/es.


MENÚS: Taula de menús

Aquí trobareu els darrers menú del menjador, que inclou a més unes propostes per fer de sopar.


ACTIVITATS EN EL TEMPS DE LLEURE

 • Espai de tallers: manualitats adequades a cada edat i motivació del grup d’infants.

 • Espai d'hàbits alimentaris: treballarem el reciclatge, la composició dels diferents plats que servim, la importància de menjar tot tipus d'aliments mitjançant diferents activitats de caràcter lúdic i participatiu.

 • Espai de jocs i esports: entre els jocs dirigits s’intentarà sempre fomentar els cooperatius.

 • Jornades gastronòmiques: l’equip de menjador prepararà un dia dedicat a un país que escollirem prèviament, on es treballaran els costums d’aquell país i es menjaran alguns plats típics.

 • Mill el Conill: La nostra mascota visitarà l’escola i mitjançant un espectacle de titelles ens mostra la importància de l’alimentació saludable.

 • Baguls temàtics: Els nostres baguls itinerants serviran per introduir noves activitats: bagul d’esports, construccions, circ, músiques del món i tradicional.

 • Sense Soroll, somrius: Treballem l’ambient acústic del menjador mitjançant diferents activitats lúdiques.

 • Respect!: Continuarem treballant el nostre programa de bones pràctiques relacionals basades en el respecte pels altres i per a un mateix.

 • Nassos que curen: Al projecte transversal d'enguany, amb diferents entitats de caire social i assistencial, descobrirem el món del circ i la seva important tasca que realitzen als hospitals infantils.


EDUQUEM EL GUST DELS INFANTS

Els nostres menús es basen en la dieta mediterrània, garantint l'equilibri nutricional, i són elaborats i controlats per especialistes en dietètica i nutrició.

Garantim la varietat dels aliments i la qualitat en la forma de preparació, prioritzant les elaboracions i coccions més saludables i respectuoses amb els ingredients originals.

La majoria dels nostres productes són de proximitat i de temporada, marca de qualitat, ja que garanteixen la frescor, respecten els processos naturals dels conreus i beneficien el medi ambient.

Els productes ecològics que introduirem en la dieta dels vostres fills/es són:

 • 100% de llegums

 • 100% pasta

 • 1 cop per setmana de fruita

 • iogurts sense sucre afegit o si escau sucre integral de canya.


“L’ESPAI DEL RASPALL”

Fomentar l’hàbit de rentar-se les dents després de dinar.

Cada nen/a que vulgui o ho necessiti haurà de portar de casa un necesser per transportar el raspall i un tub de pasta.

Per tal de fomentar l’autonomia dels nens/es, els infants seran els responsables de tenir cura d’aquesta estona i podran després de dinar agafar el seu necesser i anar al lavabo a rentar-se les dents. Els monitors/es vetllaran per mantenir l’ordre durant aquest temps i s’encarregaran de vigilar que els raspalls no quedin fora del necesser, per tal de garantir les mesures higièniques adients.


PAUTES PARTICULARS

Dietes i al·lèrgies

Al menjador s’elaborarà un menú personalitzat pels infants que en la seva dieta no puguin prendre un o més aliments, sempre que sigui diagnosticat per un metge especialista o per raons culturals.

Per tal de poder elaborar el menú correcte és imprescindible adjuntar amb la inscripció de menjador un full emès per un metge on s’especifiqui el tipus d’al·lèrgia o intolerància i el tipus d’aliments no tolerats.

Per qualsevol consulta sobre aquest tema us podeu adreçar a la dietista de l’empresa al mail: restauracio@teno.cat

En cas de necessitar dieta astringent per dies puntuals s’haurà de comunicar per escrit a la coordinadora en l’horari de 9 a 9.30h.

Administració de medicaments en cas de necessitar que s’administri algun medicament a algun infant durant l’horari de menjador s’haurà de lliurar a la coordinadora la prescripció mèdica i una autorització dels pares.


ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Coordinadora del menjador: Esther Miró - menjadorpauvilapapiol@gmail.com - Telèfon: 606561509

Horari d’atenció: dll a dv 9 a 12h.


GESTIÓ ADMINISTRATIVA

Modalitat de pagament:

Els cobraments dels rebuts es duran a terme entre l'1 i el 5 del mes corrent, en 10 quotes anuals mitjançant domiciliació bancària. Cada mes es descomptaran els dies de malaltia del mes anterior. Al juliol es farà una transferència dels dies d’absència de juny.

Els preus del servei de menjador pel curs 2022-23 seran:

 • Fix: 6,50€

 • Esporàdic: 7,15€


Per més informació, us podeu descarregar aquesta informació en el Dossier de presentació.


Per qualsevol dubte, podeu contactar amb la coordinadora de l’activitat mitjançant el correu de l’AMPA: menjador@ampapauvila.org.